Tarta cu prune

de Lau in Prajituri, 12 Aug 2011 | 4176 vizualizari

 

Azi va poftesc la o tarta cu prune

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 125 g zahar tos
  • 125 g faina
  • 3 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 plic tort-gelee transparent
  • 1 plic crema pentru tarte
  • 250 ml lapte
  • prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu prune:

Preparare tarta cu prune:

Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul tos, zaharul vanilat. Se adauga apoi untul si ouale si se amesteca intreaga compozitie 2 minute cu mixerul

Compozitia se toarna intr-o forma de tarta si se da la cuptor 25 min (sau pana trece testul cu scobitoarea)

Crema se pregateste conform instructiunilor de pe plic

Dupa ce s-a racit blatul, se adauga crema si se orneaza cu prune

Deasupra se toarna un strat de tort gelee,pregatit conform instructiunilor de pe plic

Se da tarta cu prune la rece pentru 30 minute dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

14.08.2011, 12:29

frumos si bun

vergi 1

14.08.2011, 21:18

buna

Lau 1

14.08.2011, 22:08

multumesc pentru vizitaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu dulceata de prune si nuca