Tarta cu rosii si branza

de florycyk in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2013 | 905 vizualizari

 

ceva bun si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof potrivit
  • o lingurita de unt
  • 125 gr telemea vaca
  • 125 gr cascaval
  • 175 smantana
  • 3 oua
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 1lng faina
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 3- 4 rosioare
  • 4 feliute de mozzarela
  • boia
  • boabe coriandru
  • boabe mustar
  • busuioc pt dcor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si branza:

curatam cartoful de coaja il spalam in taiem in jumatati si il punem la fiert in apa cu sare


il scurgem si il pasam impreuna cu untul


radem telemeaua si cascavalul


batem ouale si adaugam branzeturile


peste amestecul de branzeturi se adauga si cartoful pasat smantana si faina


dupa omogenizare se adauga sarea piperul si se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata


taiem rosiile jumaati si ceapa o maruntim


asezam jumatatile de rosii in centru compozitiiei adaugi feliile de mozzarela presari ceapa maruntita si oregano si boiaua


presaram cu boabe de mustar dupa care crestezi tarta pe margini cu o furculita


o bagam la cuptorul timp de 40 de minute pana se rumeneste


o ornam cu frunze de busuioc proaspat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui la cuptor