Tarta cu struguri

de deea986 in Prajituri, 6 Iun 2011 | 1921 vizualizari

 

Este o reteta usor de facut. Se pot folosi si alte fructe decat struguri.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 si 1/2 cana faina
  • 1 si 1/2 cana zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 6 linguri ulei
  • coaje rasa de lamaie
  • o fiola esenta de rom
  • 500 g struguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma si se adauga zaharul in ploaie si zaharul vanilat. Separat galbenusurile se freaca cu uleiul, esenta de rom si coaja rasa de lamaie. Dupa ce s-au batut albusurile se adauga peste galbenusuri si se amesteca bine. Se adauga faina treptat pana se incorporeaza. 

Se unge tava si se tapeteaza cu faina, se adauga compozitia si struguri spalati din loc in loc. Se lasa la foc mic 45 de minute pana capata o culoare aurie.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se pot folosi si alte fructe (eu de exemplu folosesc si fructe din compot)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

MIUTA

MIUTA 1

06.06.2011, 23:42

deea986

deea986 1

08.06.2011, 12:01

Multumesc tuturor pentru aprecieri!!!!

brunetica

brunetica 1

13.11.2011, 15:51

bine ai veni in hora bucatarasilor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!