Tarta cu struguri

de -Licurici- in Dulciuri, 5 Noi 2016 | 2720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua;
  • 4 linguri de zahar;
  • 4 linguri de faina;
  • un praf de sare;
  • 2 pliculete zahar vanilinat;
  • o lingurita esenta naturala "Lamaie Siciliana" Dr.Oetker
  • Pentru crema:
  • 500ml lapte;
  • o cana cu zahar;
  • o jumatate de cana faina;
  • un pliculet zahar vanilinat;
  • 2 lingurite esenta naturala "Vanilie de Madagascar" Dr.Oetker;
  • 100g unt.
  • Struguri;
  •  Tort-Gelee transparent Dr.Oetker.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

1.             Pentru blat, se separa ouale.

2.             Galbenusurile se freaca cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleaza volumul.

3.             Albusurile se bat spuma cu zaharul, zaharul vanilinat si esenta de lamaie.

4.             Spuma de galbenusuri se incorporeaza in albusuri, apoi se adauga faina, treptat.

5.             Intr-o tava mica (23x23cm), se pune foaie de copt, se intinde compozitia si se baga la cuptor, in jur de 20 min.

6.             Pentru crema, se pune laptele la fiert cu faina, zaharul si esenta, amestecand continuu, cateva minute, pana se ingroasa crema.

7.             Se ia crema dupa foc si se adauga untul, taiat in cubulete, putin cate putin, amestecand bine dupa fiecare cubulet.

8.             Crema se intinde peste blat cat este fierbinte, apoi se pun boabe de struguri.

9.             Se pregateste Tort-Gelee-il conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se pune pe deasupra.

10.          Se baga la frigider, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri