Tarta cu struguri

de -Licurici- in Dulciuri, 5 Noi 2016 | 503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua;
  • 4 linguri de zahar;
  • 4 linguri de faina;
  • un praf de sare;
  • 2 pliculete zahar vanilinat;
  • o lingurita esenta naturala "Lamaie Siciliana" Dr.Oetker
  • Pentru crema:
  • 500ml lapte;
  • o cana cu zahar;
  • o jumatate de cana faina;
  • un pliculet zahar vanilinat;
  • 2 lingurite esenta naturala "Vanilie de Madagascar" Dr.Oetker;
  • 100g unt.
  • Struguri;
  •  Tort-Gelee transparent Dr.Oetker.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

1. Pentru blat, se separa ouale.


2. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleaza volumul.


3. Albusurile se bat spuma cu zaharul, zaharul vanilinat si esenta de lamaie.


4. Spuma de galbenusuri se incorporeaza in albusuri, apoi se adauga faina, treptat.


5. Intr-o tava mica (23x23cm), se pune foaie de copt, se intinde compozitia si se baga la cuptor, in jur de 20 min.


6. Pentru crema, se pune laptele la fiert cu faina, zaharul si esenta, amestecand continuu, cateva minute, pana se ingroasa crema.


7. Se ia crema dupa foc si se adauga untul, taiat in cubulete, putin cate putin, amestecand bine dupa fiecare cubulet.


8. Crema se intinde peste blat cat este fierbinte, apoi se pun boabe de struguri.


9. Se pregateste Tort-Gelee-il conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se pune pe deasupra.


10. Se baga la frigider, apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

07.11.2016, 03:51

Vreau si eu !!!!

anca_rm 1

07.11.2016, 10:10

o tarta foarte frumoasa

-Licurici- 1

07.11.2016, 11:46

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri