Tarta cu struguri

de -Licurici- in Dulciuri, 5 Noi 2016 | 330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua;
  • 4 linguri de zahar;
  • 4 linguri de faina;
  • un praf de sare;
  • 2 pliculete zahar vanilinat;
  • o lingurita esenta naturala "Lamaie Siciliana" Dr.Oetker
  • Pentru crema:
  • 500ml lapte;
  • o cana cu zahar;
  • o jumatate de cana faina;
  • un pliculet zahar vanilinat;
  • 2 lingurite esenta naturala "Vanilie de Madagascar" Dr.Oetker;
  • 100g unt.
  • Struguri;
  •  Tort-Gelee transparent Dr.Oetker.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

1. Pentru blat, se separa ouale.


2. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleaza volumul.


3. Albusurile se bat spuma cu zaharul, zaharul vanilinat si esenta de lamaie.


4. Spuma de galbenusuri se incorporeaza in albusuri, apoi se adauga faina, treptat.


5. Intr-o tava mica (23x23cm), se pune foaie de copt, se intinde compozitia si se baga la cuptor, in jur de 20 min.


6. Pentru crema, se pune laptele la fiert cu faina, zaharul si esenta, amestecand continuu, cateva minute, pana se ingroasa crema.


7. Se ia crema dupa foc si se adauga untul, taiat in cubulete, putin cate putin, amestecand bine dupa fiecare cubulet.


8. Crema se intinde peste blat cat este fierbinte, apoi se pun boabe de struguri.


9. Se pregateste Tort-Gelee-il conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se pune pe deasupra.


10. Se baga la frigider, apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

07.11.2016, 03:51

Vreau si eu !!!!

anca_rm 1

07.11.2016, 10:10

o tarta foarte frumoasa

-Licurici- 1

07.11.2016, 11:46

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri