Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca

de Oana in Retete Montare D’oro, 27 Noi 2018 | 1328 vizualizari

 

Pentru acest desert am folosit noua frisca vegetala Montare D'Oro.

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 200 g biscuiti de ciocolata tip oreo
  • 80 g unt topit
  • Umplutura:
  • 240 ml frisca lichida
  • 200 g unt cremos de arahide
  • 200 g philadelphia
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite vanilie
  • Decor:
  • 250 g frisca
  • alune de padure macinate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca:

Mixeaza biscuitii pentru blat si amesteca-i cu untul topit. Rastoarna-i in tava de tarta si preseaza-i bine la baza si pe margini. Pune tava in frigider pana pregatesti umplutura.


Mixeaza crema de branza cu zaharul pudra, adauga vanilia si untul de arahide. Amesteca bine cu mixerul. Bate frisca si amestec-o apoi in crema de unt de arahide, mixand la viteza mica pana se omogenizeaza si devine pufoasa.


Rastoarna crema peste blat, niveleaza usor si decoreaza cu frisca si alune de padure macinate.


Pune tarta la rece cel putin o ora inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

simona72 1

27.11.2018, 17:28

dantes 1

02.12.2018, 09:15

Buna!

Ancutsa 1

04.12.2018, 14:43

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de vanilie, banane si frisca