Tarta cu urda si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2012 | 2735 vizualizari

 

Nu ma asteptam sa fie asa de buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 g urda
  • 300 g branza de burduf
  • 5 oua
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri cu varf faina
  • 1 legatura marar
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu urda si branza de burduf:

Se amesteca branza de burduf cu urda bine bine.


Se adauga smantana, ouale si mararul tocat marunt si se amesteca bine.


Se unge o forma cu ulei si se tapeteaza cu gris.


Se toarna compozitia in forma si se presara susan deasupra.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru o ora pana se rumeneste frumos.


Se lasa sa se raceasca in forma.


Se scoate din forma si se portioneaza.


Se poate servi cu smantana.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu urda si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

24.11.2012, 20:24

RuxyRux 1

17.12.2012, 21:20

Grozav de buna!!!

MotanLaOale 1

17.12.2012, 22:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt