Tarta cu visine

de Dea_Dea in Dulciuri, 12 Iul 2013 | 1775 vizualizari

 

Pentru ca mami meu drag mi-a adus visine , am zis sa fac ceva rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 5 linguri de faina
  • un praf de sare
  • o lingura de zahar
  • o lingurita praf de copt
  • o lingura smantana
  • o lingura iaurt
  • o lingura ulei de masline
  • UMPLUTURA:
  • 300 gr visine fara sambure
  • 4 linguri de zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Faina, sarea, zaharul si praful de copt se pun in castron si se amesteca.


Se adauga smantana , iaurtul si oul si se amesteca putin.

Apoi se adauga uleiul si se amesteca, iar apoi se framanta pana obtinem un aluat ce se poate intinde.


Umplutura :


Visinile se pun cu zaharul pe foc 10 -15 min , pana se topeste zaharul si se inmoaie.Se lasa la racit .


Asamblare.


Se presara faina pe masa si se intinde foaia. Se pune in tava de tarta unsa , se pun visinile iar deasupra se fac grilaje din aluat.


Se da la cuptor la foc potrivit 30 -40 min.


Se scoate si se lasa sa se raceasca.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se mai pune faina daca alatul este prea moale .

2

Se pot folosi cirese, sau alte fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Dea_Dea 1

13.07.2013, 07:46

Multumesc dragilor!!

Geanina87 1

13.07.2013, 09:50

danakarin 1

14.07.2013, 18:57

Delicios! Pacat ca nu esti mai aproape!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu vişine