Tarta cu visine

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 989 vizualizari

 

Buna ziua bucatarasi dragi!
Astazi am intrat in frigider la curatenie si am gasit aceste visine si ma gandeam ce sa fac.
Da' sotu meu de colo, "O tarta cu visine"!
Zis si facut.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 3 borcanele de iaurt de 125 g cu fructe
  • 125 g ulei
  • 400 g visine
  • 350 g faina
  • 1 plic praf copt
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Batem ouale cu zaharul si sarea pana acesta se topeste si desigur isi dubleaza volumul.


Adaugam treptat uleiul, apoi iaurtul incalzit putin si apoi faina amestecata cu praful de copt. si omogenizam bine totul.


Intr-o tava unsa cu ulei rasturnam compozitia peste care aruncam visine peste aceasta .


Dam la cuptor preincalzit pt circ 40 min. Facem testul cu scobitoarea !


Se lasa la rece si se pudreaza!


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

In loc de iaurt puteti folosi si lapte caldut !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:11

Rocsi 1

05.04.2015, 10:54

Ce imi place!

miki_a 1

05.04.2015, 18:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si zmeura