Tarta de ananas

de karmen in Torturi, 26 Aug 2009 | 3570 vizualizari

 

O tarta usoara

 

INGREDIENTE

  • 150g faina
  • 75g zahar tos
  • 1 canita de ulei
  • 2 oua
  • 20g lapte
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar vanilat
  • o budinca de vanilie
  • 1 compot de ananas
  • 1 pliculet gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ananas:

Speli ouale dupa care separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile pana devin o spuma consistenta.Galbenusurile le amesteci cu zaharul, cana de ulei, laptle, faina, zaharul vanilat si praful de copt.Amstecati totul cu mixerul cca 4 minute dupa care incorporati si spuma de albusuri.

Compozitia rezultata o turnati intr-o tava de tarta unsa in prealabil cu ulei, dupa care o bagati in cuptorul incins pentru 35-40 min.

Separat preparati budinca iar dupa ce blatul s-a racit turnati budinca deasupra blatului si il ornati cu bucati de ananas.Deasupra turnati gelatina fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ananas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu fructe exotice