Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O tarta usoara
Speli ouale dupa care separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile pana devin o spuma consistenta.Galbenusurile le amesteci cu zaharul, cana de ulei, laptle, faina, zaharul vanilat si praful de copt.Amstecati totul cu mixerul cca 4 minute dupa care incorporati si spuma de albusuri.
Compozitia rezultata o turnati intr-o tava de tarta unsa in prealabil cu ulei, dupa care o bagati in cuptorul incins pentru 35-40 min.
Separat preparati budinca iar dupa ce blatul s-a racit turnati budinca deasupra blatului si il ornati cu bucati de ananas.Deasupra turnati gelatina fierbinte.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult