Tarta de ananas

de karmen in Torturi, 26 Aug 2009 | 3379 vizualizari

 

O tarta usoara

 

INGREDIENTE

  • 150g faina
  • 75g zahar tos
  • 1 canita de ulei
  • 2 oua
  • 20g lapte
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar vanilat
  • o budinca de vanilie
  • 1 compot de ananas
  • 1 pliculet gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ananas:

Speli ouale dupa care separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile pana devin o spuma consistenta.Galbenusurile le amesteci cu zaharul, cana de ulei, laptle, faina, zaharul vanilat si praful de copt.Amstecati totul cu mixerul cca 4 minute dupa care incorporati si spuma de albusuri.

Compozitia rezultata o turnati intr-o tava de tarta unsa in prealabil cu ulei, dupa care o bagati in cuptorul incins pentru 35-40 min.

Separat preparati budinca iar dupa ce blatul s-a racit turnati budinca deasupra blatului si il ornati cu bucati de ananas.Deasupra turnati gelatina fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ananas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Fluture diplomat