Tarta de cartofi si soia

de Michelle in Mancaruri de post, 27 Noi 2009 | 6564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • o ceapa
  • un gogosar
  • jumate de cana de suc de rosii
  • 100 gr de soia granule
  • patrunjel
  • delikat
  • marar
  • sare
  • ulei
  • apa
  • 50 gr telemea (optional) sau cascaval vegetal.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de cartofi si soia:

Cartofii se curata se taie rondele subtiri si se pun cu apa si delikat sa dea intr-un clocot.


Intre timp tocam gogosarul, ceapa, dam la razatoare usturoiul, scurgem cartofi de zeama si lasam la racit. In zeama de cartofi inmuiem soia.


Punem la foc soia inmuiata, ceapa, usturoiul, gogosarul si sucul de rosi, adaugam si marar, sare. Asezam cartofi intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ulei. Adaugam o parte din compozitia de soia, apoi alt strat de cartofi si tot asa pana terminam ingredientele.


Facem din patrunjel, apa, ulei si sare un sos pe care il turnam peste cartofii din tava.



Razuim putina telemea deasupra sau cascaval si bagam la cuptor 180ºC cca 40 min.





















 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de cartofi si soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

27.11.2009, 19:56

interesanta reteta!

Oana 1

27.11.2009, 21:37

Ce bine arata! ca o musaca de post!

Michelle 1

28.11.2009, 14:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de post