Tarta de casa cu mere, de post

de Bucataras in Mancaruri de post, 20 Noi 2009 | 15983 vizualizari

 

Simpaticul bucataras Vladutz de la Neatza cu Razvan si Dani a venit azi in sprijinul celor care tin post cu o tarta cu mere

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 3 kg mere
  • 400 - 450 gr margarina
  • 200 gr zahar pudra
  • 200 gr stafide
  • 200 gr nuca
  • 1 esenta de vanilie
  • scortisoara
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de casa cu mere, de post:

Se prepara aluatul, iar merele se taie mai marisor. Se amesteca ingredientele si se pun in forme (gen cea de tort de la doctor Oetker). Se da cuptorul la 160 de grade, iar tarta trebuie sa stea la acest foc mic circa 30 de minute, pina se rumenesc merele si aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de casa cu mere, de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboloni amorezate