Ardei copti in otet

de alinutzika in Mancaruri de post, 3 Sep 2011 | 7575 vizualizari

 

Muratura mea preferata!

 

INGREDIENTE

  • ardei capia rosii
  • otet 
  • zahar
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti in otet:

Ardeii se spala si se coc pe plita, in cuptor, pe gratar sau in carbuni si se pun intr-un castron acoperiti cu un prosop. Asa acoperiti se vor curata mult mai usor, pt ca se inmoaie pielea.

Curatati, se pun in strecurator, apoi se asaza in borcane.

Peste ei, se adauga otetul amestecat in proportie de 50:50 cu zahar.(cat otet, atata zahar). Compozitia se face in functie de cantitatea de ardei copti.

Se sigileaza borcanele si se pun la fiert, acoperiti 3/.4 cu apa. Se fierb 30 de minute, apoi se depoziteaza in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

nana 1

18.11.2011, 07:48

uau, ce fain... si eu am pus anul asta ardei copti in borcan; doar ca dupa ce i-am curatat si strecurat, ardeii i-am pus in borcan si deasupra am presarat in fiecare borcan aspirina si apoi la dust 15-20 minute; dar cred ca asa cum i-ai pus tu, sunt mult mai ok ... fara aspirina

nana 1

18.11.2011, 07:50

daaaa, sunt foarte buni... si la borcan se pot pune mai multi decat la congelator

alinutzika 1

18.11.2011, 16:00

asa e, Nana! Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci marinate