Ardei copti in otet

de alinutzika in Mancaruri de post, 3 Sep 2011 | 10799 vizualizari

 

Muratura mea preferata!

 

INGREDIENTE

  • ardei capia rosii
  • otet 
  • zahar
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti in otet:

Ardeii se spala si se coc pe plita, in cuptor, pe gratar sau in carbuni si se pun intr-un castron acoperiti cu un prosop. Asa acoperiti se vor curata mult mai usor, pt ca se inmoaie pielea.
Curatati, se pun in strecurator, apoi se asaza in borcane.
Peste ei, se adauga otetul amestecat in proportie de 50:50 cu zahar.(cat otet, atata zahar). Compozitia se face in functie de cantitatea de ardei copti.
Se sigileaza borcanele si se pun la fiert, acoperiti 3/.4 cu apa. Se fierb 30 de minute, apoi se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nana 1

18.11.2011, 07:48

uau, ce fain... si eu am pus anul asta ardei copti in borcan; doar ca dupa ce i-am curatat si strecurat, ardeii i-am pus in borcan si deasupra am presarat in fiecare borcan aspirina si apoi la dust 15-20 minute; dar cred ca asa cum i-ai pus tu, sunt mult mai ok ... fara aspirina

nana 1

18.11.2011, 07:50

daaaa, sunt foarte buni... si la borcan se pot pune mai multi decat la congelator

alinutzika 1

18.11.2011, 16:00

asa e, Nana! Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci marinate