Ardei copti in otet

de alinutzika in Mancaruri de post, 3 Sep 2011 | 8025 vizualizari

 

Muratura mea preferata!

 

INGREDIENTE

  • ardei capia rosii
  • otet 
  • zahar
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti in otet:

Ardeii se spala si se coc pe plita, in cuptor, pe gratar sau in carbuni si se pun intr-un castron acoperiti cu un prosop. Asa acoperiti se vor curata mult mai usor, pt ca se inmoaie pielea.

Curatati, se pun in strecurator, apoi se asaza in borcane.

Peste ei, se adauga otetul amestecat in proportie de 50:50 cu zahar.(cat otet, atata zahar). Compozitia se face in functie de cantitatea de ardei copti.

Se sigileaza borcanele si se pun la fiert, acoperiti 3/.4 cu apa. Se fierb 30 de minute, apoi se depoziteaza in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

nana 1

18.11.2011, 07:48

uau, ce fain... si eu am pus anul asta ardei copti in borcan; doar ca dupa ce i-am curatat si strecurat, ardeii i-am pus in borcan si deasupra am presarat in fiecare borcan aspirina si apoi la dust 15-20 minute; dar cred ca asa cum i-ai pus tu, sunt mult mai ok ... fara aspirina

nana 1

18.11.2011, 07:50

daaaa, sunt foarte buni... si la borcan se pot pune mai multi decat la congelator

alinutzika 1

18.11.2011, 16:00

asa e, Nana! Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci marinate