Pilaf cu legume la cuptor

de madi_marin in Mancaruri de post, 16 Mar 2012 | 4212 vizualizari

 

Nu mi-e poftă des de pilaf şi mai ales cu legume, dar pentru că vroiam ceva uşor…fără carne, m-am gândit să fac o porţie mică. A ieşit foarte bun şi a mers de minune cu nişte castraveciori la saramură

 

INGREDIENTE

  • 1 cană de orez
  • 1 /2 ardei gras roşu
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 sfeclă roşie mică
  • sare
  • piper boabe
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume la cuptor:

Se spală orezul în mai multe ape.

Legumele tăiate mărunt se călesc în puţin ulei, apoi se adaugă peste orez, se pun şi sare şi piper şi apă de două ori mai multă decât cantitatea de orez. Se dă vasul la cuptor la foc potrivit până ce orezul e gata.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

madi_marin 1

17.03.2012, 17:57

Ica_mama.....multumesc....

Sylvia 1

18.03.2012, 15:32

superb !

madi_marin 1

18.03.2012, 18:20

Sylvia...multumesc...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti