Iahnie de fasole

de Julia_Snow in Mancaruri de post, 7 Mar 2014 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. fasole,
  • o ceapa mare,
  • 4 bucati rosii intregi din conserva,
  • 3 catei de usturoi,
  • 2 foi de dafin,
  • o lingura knorr delikat,
  • sare si piper (dupa gust),
  • cimbru,
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se spala bine si se lasa la hidratat peste noapte, acoperita fiind cu apa. Apoi se pune la fiert, cu apa rece. Cand da in clocot se strecoara, apa se arunca, iar peste fasole se pune apa fierbinte. Operatiunea se repeta de trei ori, de fiecare data dupa ce apa da in clocot.


Dupa ce am aruncat a treia apa de pe fasole, adaugam lingura de knorr delikat si foile de dafin si lasam sa fiarba o jumatate de ora. Urmeaza a fi adaugate rosiile taiate marunt, ceapa si usturoiul. Dupa inca o jumatate de ora in care au fiert, adaugam putin cimbru si incercam fasolea. Este gata cand bobul se striveste cu usurinta.


Potrivim cu sare si piper dupa gust (eu nu am mai adaugat sare, deoarece delikatul a avut sare suficienta). Dupa ce oprim focul adaugam o lingura de ulei de masline extravirgin si marar din abundenta :).


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Constelatialeu 1

07.03.2014, 21:23

Eu nu gatesc,eu ma joc....

mihaelar63 1

07.03.2014, 23:34

Bine ai venit

Julia_Snow 1

11.03.2014, 21:36

Multumesc, Mihaela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta