Tarta de ciocolata

de Anastasia in Prajituri, 25 Mai 2014 | 1340 vizualizari

 

Regina de azi este o divina tarta de ciocolata cu o textura moale si ciocolatoasa in interior :))

 

INGREDIENTE

  • 170 gr. ciocolata amaruie de 70% continut de cacao
  • 80 gr. unt
  • 4 oua un
  • praf de sare
  • 100 gr. zahar
  • 30 gr. faina
  • zahar farin pentru pudrat
  • menta si zmeura pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ciocolata:

Mixati zaharul cu ouale si sarea 10 minute.


Adaugati putina crema de ou in untul topit cu ciocolata, il incorporati cu un tel apoi turnati aceasta compozitie la crema ramasa, o incorporati cu grija de jos in sus cu telul, apoi adaugati faina si o incorporati la fel prin metoda rasturnarii.


Coaceti tarta intr-o forma unsa cu unt si infainata din timp in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade Celsius 15~20 de minute.


O serviti calda sau racita cu orice fructe va plac ;)


Pofta buna my friends :D !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Corinuta 1

26.05.2014, 00:40

Grozav de buna!

kukibella 1

27.05.2014, 13:34

T I M E A 1

02.06.2014, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu smantana si fructe de padure