Tarta fara coacere cu fructe

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 11 Apr 2016 | 6109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 380 g biscuiti oreo
  • 90 g unt

Fructe:

  • 10 capsuni
  • 1 mango

Crema:

  • 5 gr. gelatina
  • 100 ml lapte
  • 350 ml frisca lichida
  • 150 g ciocolata alba
  • 1/2 lime
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fara coacere cu fructe:

Blatul: Biscuitii ii zdrobim bine, apoi peste ei adaugam untul topit si amestecam bine. Punem biscuitii intr-o tava rotunda detasabila si o punem la frigider timp de 20 de minute.

Intre timp se taie mango in bucati mici, iar capsunii in patru. Amestecam fructele si le adaugam in tava peste biscuiti.

Crema: Punem cele 5 gr de gelatina sa se inmoaie in apa rece timp de minute. Pe baie de aburi topim ciocolata, cand aceasta s-a topit adaugam pe rand laptele, iar la final gelatina, amestecam totul bine si lasam ca amestecul de ciocolata si lapte sa ajunga la temperatura camerei. Frisca o mixam pana incepe sa se intareasca putin, apoi adaugam pe rand amestecul de lapte si ciocolata si coaja de la 1/2 lime pe care am dato pe razatoare. Creama obtinuta (va fi foarte lichida, dar se va intarii foarte bine) o punem in tava peste fructe. Tava o dam la frigider 5, 6 ore pana se poate servi prajitura sau o lasam peste noapte.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fara coacere cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

12.04.2016, 20:43

Ce imi placeee....

mamaieelena 1

12.04.2016, 20:58

-Licurici- 1

13.04.2016, 12:39

Ce fain arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spuma de zmeura