Tarta floare cu gem si nuci

de Irina in Dulciuri, 8 Mai 2014 | 1197 vizualizari

 

Cum imi place mult de tot combinatia gem plus nuca, am facut o tarta rapida, cu aluat foietaj, varianta dulce a placintei pe care am facut-o in post, cea cu ciuperci!
La fel de repede a disparut si asta de pe platou!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4-5 linguri cu gem de merisoare
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta floare cu gem si nuci:

Am intins foaia de aluat si am uns-o cu gem.


Deasupra am presarat miez de nuca, rupt in bucati.


Am rulat foaia ca pe o rulada, dupa care am pus-o in tava, sub forma de coronita.


Am crestat-o din loc in loc si am rasucit fiecare bucata, ca pe o petala de floare. De aici si numele.


Am pus tava in cuptor, aproximativ 15 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floare cu gem si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

tarasmariana 1

09.05.2014, 09:57

Pushaa 1

09.05.2014, 11:07

imi place!

laura_n 1

09.05.2014, 13:32

biig like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Bilute cu gem de prune