Tarta floare cu gem si nuci

de Irina in Dulciuri, 8 Mai 2014 | 3229 vizualizari

 

Cum imi place mult de tot combinatia gem plus nuca, am facut o tarta rapida, cu aluat foietaj, varianta dulce a placintei pe care am facut-o in post, cea cu ciuperci!
La fel de repede a disparut si asta de pe platou!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4-5 linguri cu gem de merisoare
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta floare cu gem si nuci:

Am intins foaia de aluat si am uns-o cu gem.

Deasupra am presarat miez de nuca, rupt in bucati. 

Am rulat foaia ca pe o rulada, dupa care am pus-o in tava, sub forma de coronita.

Am crestat-o din loc in loc si am rasucit fiecare bucata, ca pe o petala de floare. De aici si numele.

Am pus tava in cuptor, aproximativ 15 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floare cu gem si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Pushaa 1

09.05.2014, 11:07

imi place!

laura_n 1

09.05.2014, 13:32

biig like!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu Green Sugar