Tarta iepuras cu spanac

de oanapl in Mancare copii, 12 Apr 2017 | 413 vizualizari

 

Am pregatit aceasta tarta in urma cu cativa ani, special pentru fetita mea care a fost foarte incantata de rezultat.

 

INGREDIENTE

  •  aluat:
  • 100 g unt
  • 200 g faina
  • 1 ou
  • 6 linguri apa
  • un praf de sare
  •  umplutura:
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g spanac
  • 1 varf piper
  • 5 oua
  • sare
  • 1 varf nucsoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta iepuras cu spanac:

Pui faina intr-un vas si adaugi untul topit, oul, apa si un varf de cutit de sare. Framanti pana obtii un aluat omogen, pe care il vei da, pentru minim 30 minute, la frigider.


Intre timp, mixezi branza impreuna cu spanacul si apoi adaugi 4 oua batute. Adaugi sare si piper dupa gust si un varf de nucsoara. Amesteci bine, pana se omogenizeaza compozitia.


Intinzi aluatul in foaie subtire si il pui in tava pentru copt tapetata cu ulei si faina. Torni ¾ crema de branza cu spanac peste aluat si asezi decupatorul in forma de iepuras in mijloc. Torni restul de crema de branza pe langa forma de iepuras, iar in interiorul acesteia, pui un ou.


Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru circa 50 minute, la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos si se intareste albusul oului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta iepuras cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

13.04.2017, 16:36

Super!

mirela0911 1

17.04.2017, 10:14

Ce tarta draguta!

kytz 1

20.04.2017, 11:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos bechamel