Tarta Paul cu ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 11 Noi 2010 | 2886 vizualizari

 

O tarta care te poate fermeca pe loc...are un gust ciocolatos divin!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt( 200 gr)
  • 4 oua
  • 2 plic vanilie zahar pudra(150 gr)
  • 300 gr faina
  • 1 varf de cutit de praf de copt
  • 2 ciocolate, una cu lapte si una neagra,
  • 3 linguri nutella
  • 250 gr frisca lichida
  • sos:
  • 50 gr unt,
  • 50 de frisca lichida
  • 1 ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Paul cu ciocolata:

Se mixeaza bine untul la temperatura camerei cu zaharul, se adauga pe rand ouale, vanilia.


Se pune frisca la beaumarin se topeste in ea ciocolata, nu se aduce la punctul de fierbere, cand e gata topita se adauga usor peste compozitia de mai sus, se pune apoi si faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura...


Se tapeteaza tava de tarta, eu am uns cu ulei si am tapetat cu faina si se aseaza compozitia, optional se pun deasupra bobite de ciocolata si se da la cuptor la 180 de grade, se probeaza cu scobitoarea..in 30 de minute gata...se prepara un sos din 50 gr unt, 50 de frisca lichida si 1 ciocolata si se toarna fierbinte peste tarta...si pofta mare desigur!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Paul cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Corinuta 1

12.11.2010, 15:28

vreaaaaau!

RuxyRux 1

12.11.2010, 20:31

Fetelor

Ligia Bxl 1

08.02.2011, 18:32

ce as vrea si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine si ciocolata