Tarta Paul cu ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 11 Noi 2010 | 2555 vizualizari

 

O tarta care te poate fermeca pe loc...are un gust ciocolatos divin!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt( 200 gr)
  • 4 oua
  • 2 plic vanilie zahar pudra(150 gr)
  • 300 gr faina
  • 1 varf de cutit de praf de copt
  • 2 ciocolate, una cu lapte si una neagra,
  • 3 linguri nutella
  • 250 gr frisca lichida
  • sos:
  • 50 gr unt,
  • 50 de frisca lichida
  • 1 ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Paul cu ciocolata:

Se mixeaza bine untul la temperatura camerei cu zaharul, se adauga pe rand ouale, vanilia.


Se pune frisca la beaumarin se topeste in ea ciocolata, nu se aduce la punctul de fierbere, cand e gata topita se adauga usor peste compozitia de mai sus, se pune apoi si faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura...


Se tapeteaza tava de tarta, eu am uns cu ulei si am tapetat cu faina si se aseaza compozitia, optional se pun deasupra bobite de ciocolata si se da la cuptor la 180 de grade, se probeaza cu scobitoarea..in 30 de minute gata...se prepara un sos din 50 gr unt, 50 de frisca lichida si 1 ciocolata si se toarna fierbinte peste tarta...si pofta mare desigur!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Paul cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Corinuta 1

12.11.2010, 15:28

vreaaaaau!

RuxyRux 1

12.11.2010, 20:31

Fetelor

Ligia Bxl 1

08.02.2011, 18:32

ce as vrea si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Oreo