Tarta Paul cu ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 11 Noi 2010 | 4413 vizualizari

 

O tarta care te poate fermeca pe loc...are un gust ciocolatos divin!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt( 200 gr)
  • 4 oua
  • 2 plic vanilie zahar pudra(150 gr)
  • 300 gr faina
  • 1 varf de cutit de praf de copt
  • 2 ciocolate, una cu lapte si una neagra,
  • 3 linguri nutella
  • 250 gr frisca lichida
  • sos:
  • 50 gr unt,
  • 50 de frisca lichida
  • 1 ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Paul cu ciocolata:

Se mixeaza bine untul la temperatura camerei cu zaharul, se adauga pe rand ouale, vanilia.

Se pune frisca la beaumarin se topeste in ea ciocolata, nu se aduce la punctul de fierbere, cand e gata topita se adauga usor peste compozitia de mai sus, se pune apoi si faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura...

Se tapeteaza tava de tarta, eu am uns cu ulei si am tapetat cu faina si se aseaza compozitia, optional se pun deasupra bobite de ciocolata si se da la cuptor la 180 de grade, se probeaza cu scobitoarea..in 30 de minute gata...se prepara un sos din 50 gr unt, 50 de frisca lichida si 1 ciocolata si se toarna fierbinte peste tarta...si pofta mare desigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Paul cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Simona