Tarta pufoasa cu capsuni

de Alina26 in Prajituri, 28 Mai 2013 | 7552 vizualizari

 

O tarta pufoasa, proaspata si rapida de facut,cu fructe de moment:capsuni,caise,piersisi,prune.....
Cu putine ingrediente veti da pe spate invitatii!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar brun
  • 100 g margarina
  • 3 oua
  • 350 g capsuni
  • 2 lingurite praf de copt
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu capsuni:

1.Spalati capsunele,le taiati in 4 si le stropiti cu zeama de lamaie.


2.Mixati margarina cu zaharul,dupa care adaugati cele 3 oua rand pe rand.


3.Dupa aceea adaugati faina cernuta si praful de copt.Incalziti cuptorul la 170°.


4.Varsati continutul intr-o tava rotunda de 22cm diametru.Aranjati capsunele si bagati tava la cuptor timp de 30 de minute.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Alina26 1

08.06.2013, 22:49

din pacate nu mai este...poate data viitoare!!!

I0ana 1

04.05.2014, 13:21

Arata delicios , presupun ca asa si este

Alina26 1

05.05.2014, 19:06

ms ms Ioano!!!da da a fost buna!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta delfin cu capsuni si banane