Tarta racoritoare

de Valclaudia in Torturi, 29 Sep 2012 | 1175 vizualizari

 

este un tort rapid, ideal pentru zilele fierbinti de vara.
A fost destul de cald azi, deci sunteti invitatii mei.....

 

INGREDIENTE

  • biscuiti cu tarate (200gr)
  • cereale (50 gr)
  • 100 gr unt topit
  • 1 plic de mousse de capsuni
  • 2 iaurturi naturale (mici)
  • 1 cutie smantana lichida pentru gatit (200ml)
  • 1 pliculet de gelatina rosie (pentru tarte)
  • ciocolata alba (menaj) si nuca de cocos pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta racoritoare:

Zdrobim biscuitii, ii amestecam cu cerealele si asezam un pat uscat in tava cu inel. Umezim apoi cu untul topit, nivelem cu dosul unei linguri si lasam la rece pana pregatim mousse-ul.


Amestecam praful de mousse + cele doua iaurturi cu mixerul la viteza mare.
Cand se intareste, adaugam smantana (cate putin, nu toata deodata) si inmultim practic crema pe care o asezam in tava peste patul de biscuiti.


Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe pliculet. Aceasta se prepara pe foc iar cand se ingroasa, se toarna peste crema,asa fierbinte.


Dupa ce se mai raceste, tinem tava la frigider pentru cateva ore si decoram cu nuca de cocos si ciocolata.


Noi am servit a doua zi aceasta tarta,dupa ce am cazat-o la rece in frigider :) si a fost super racoritoare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta racoritoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

29.09.2012, 23:17

imi place

adry88 1

30.09.2012, 10:52

place mult

Sim0na 1

02.10.2012, 09:55

ce frumoasa este!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu blat de pandispan si fructe din compot.