Tarta racoritoare cu piersici

de biancas76 in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 2021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti petit beurre (e suficient si 300 g)
  • 200 g unt (ar mai fi trebuit vreo 100 g)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 iaurturi cu piersici
  • 1 iaurt natur
  • 200 ml frisca
  • 1 kg piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta racoritoare cu piersici:


Biscuitii se zdrobesc cu sucitorul si se pun intr-un castron. Untul se topeste pe aragaz, se adauga zaharul vanilat si se pune peste biscuiti. Se amesteca bine sa rezulte o masa farmicioasa.

Intr-o forma detasabila se pune hartie de copt si dedesupt daca doriti hartie ornament si se pune compozitia de biscuiti. Se apasa bine cu fundul unui pahar. Se da la frigider.

Frisca se bate bine , iaurturile se incorporeaza in frisca, 2 piersici se decojesc si se taie marunt si se incorporeaza si ele iar crema astfel rezultata se toarna peste blatul din biscuiti. Se orneaza cu felii de piersici si se da la rece pentru cateva ore.La servire se scoate inelul detasabil si se orneaza dupa preferinta (eu nu am avut timp sa ii fac si alceva dar se poate pune un sirop de zmeura sau zmeura pasata).

Foarte , foarte buna aceasta tarta, nu e super dulce, e rece si racoroasa.Ar fi pacat sa nu o incercati pana mai sunt piersici:). E delicioasa. va servesc cu o felie virtuala sa va dati seama cum arata...ca de gust..nu se pune problema pana nu incercati:))





Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta racoritoare cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

jolygina 1

25.07.2010, 17:35

foarta buna

Ina 1

25.07.2010, 20:40

Anamaria7 1

23.10.2010, 18:50

am ales reteta care mi-a atras ochii si papilele gustative si am zis: LA MULTI ANI!!! Sa-ti dea Domnul tot ce iti doresti, spor in toate si mult noroc! - si la mai multe postari, evident

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si caramel