Tarta racoritoare cu piersici

de biancas76 in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 2178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti petit beurre (e suficient si 300 g)
  • 200 g unt (ar mai fi trebuit vreo 100 g)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 iaurturi cu piersici
  • 1 iaurt natur
  • 200 ml frisca
  • 1 kg piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta racoritoare cu piersici:


Biscuitii se zdrobesc cu sucitorul si se pun intr-un castron. Untul se topeste pe aragaz, se adauga zaharul vanilat si se pune peste biscuiti. Se amesteca bine sa rezulte o masa farmicioasa.

Intr-o forma detasabila se pune hartie de copt si dedesupt daca doriti hartie ornament si se pune compozitia de biscuiti. Se apasa bine cu fundul unui pahar. Se da la frigider.

Frisca se bate bine , iaurturile se incorporeaza in frisca, 2 piersici se decojesc si se taie marunt si se incorporeaza si ele iar crema astfel rezultata se toarna peste blatul din biscuiti. Se orneaza cu felii de piersici si se da la rece pentru cateva ore.La servire se scoate inelul detasabil si se orneaza dupa preferinta (eu nu am avut timp sa ii fac si alceva dar se poate pune un sirop de zmeura sau zmeura pasata).

Foarte , foarte buna aceasta tarta, nu e super dulce, e rece si racoroasa.Ar fi pacat sa nu o incercati pana mai sunt piersici:). E delicioasa. va servesc cu o felie virtuala sa va dati seama cum arata...ca de gust..nu se pune problema pana nu incercati:))





Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta racoritoare cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

jolygina 1

25.07.2010, 17:35

foarta buna

Ina 1

25.07.2010, 20:40

Anamaria7 1

23.10.2010, 18:50

am ales reteta care mi-a atras ochii si papilele gustative si am zis: LA MULTI ANI!!! Sa-ti dea Domnul tot ce iti doresti, spor in toate si mult noroc! - si la mai multe postari, evident

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu mere