Tarta racoritoare cu piersici

de biancas76 in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 1801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti petit beurre (e suficient si 300 g)
  • 200 g unt (ar mai fi trebuit vreo 100 g)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 iaurturi cu piersici
  • 1 iaurt natur
  • 200 ml frisca
  • 1 kg piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta racoritoare cu piersici:

 

Biscuitii se zdrobesc cu sucitorul si se pun intr-un castron. Untul se topeste pe aragaz, se adauga zaharul vanilat si se pune peste biscuiti. Se amesteca bine sa rezulte o masa farmicioasa.
Intr-o forma detasabila se pune hartie de copt si dedesupt daca doriti hartie ornament si se pune compozitia de biscuiti. Se apasa bine cu fundul unui pahar. Se da la frigider.
Frisca se bate bine , iaurturile se incorporeaza in frisca, 2 piersici se decojesc si se taie marunt si se incorporeaza si ele iar crema astfel rezultata se toarna peste blatul din biscuiti. Se orneaza cu felii de piersici si se da la rece pentru cateva ore.La servire se scoate inelul detasabil si se orneaza dupa preferinta (eu nu am avut timp sa ii fac si alceva dar se poate pune un sirop de zmeura sau zmeura pasata).
Foarte , foarte buna aceasta tarta, nu e super dulce, e rece si racoroasa.Ar fi pacat sa nu o incercati pana mai sunt piersici:). E delicioasa. va servesc cu o felie virtuala sa va dati seama cum arata...ca de gust..nu se pune problema pana nu incercati:))


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta racoritoare cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tarta racoritoare cu piersici-0
Tarta racoritoare cu piersici-1
Tarta racoritoare cu piersici-2
Tarta racoritoare cu piersici-3
Tarta racoritoare cu piersici-4
Tarta racoritoare cu piersici-5
Tarta racoritoare cu piersici-6
Tarta racoritoare cu piersici-7
Tarta racoritoare cu piersici-8
Tarta racoritoare cu piersici-9
Tarta racoritoare cu piersici-10
Tarta racoritoare cu piersici-11
Tarta racoritoare cu piersici-12

COMENTARII (12)

jolygina

jolygina 1

25.07.2010, 17:35

foarta buna

Ina

Ina 1

25.07.2010, 20:40

Anamaria7

Anamaria7 1

23.10.2010, 18:50

am ales reteta care mi-a atras ochii si papilele gustative si am zis: LA MULTI ANI!!! Sa-ti dea Domnul tot ce iti doresti, spor in toate si mult noroc! - si la mai multe postari, evident

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!