tarta ruseasca cu branza si ciocolata

de antzuka in Prajituri, 23 Mar 2010 | 5019 vizualizari

 

Reteta e din revista Ioana-Secretele bucatariei, i-am adus cateva modificari, este absolut delicioasa

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1 cana faina
  • o mana de zahar
  • 80 g unt
  • 1 ou
  • 4 linguri lapte rece
  • un vf sare
  • 1 lingura cacao
  • Umplutura
  • 500 g branza vaci
  • 3 oua
  • 4 linguri gris
  • 2 linguri mari cu varf de smantana
  • 1 cana zahar
  • coaja de portocala
  • Topping
  • 125 g faina
  • 1 lingura cacao
  • un pumn de nuci maruntite grosolan
  • 50 g stafide
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita ness
  • 2 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tarta ruseasca cu branza si ciocolata:

Blat


Se amesteca ingredientele uscate, se adauga oul, untul(la temperatura camerei) bucatele si se framanta bine bine, daca este necesar adaugati si laptele.Dati la frigider.Intre timp ne ocupam de crema.



Crema


Mixam branza cu smantana si zaharul, adaugam ouale si mixam bineAdaugam si restul de ingrediente.Si dam deoparte.



Toppingul

Amestecam ingredientele uscate, adaugam si untul(la temperatura camerei) si daca este necesar si cele 2 linguri de apa.Trebuie sa fie sfaramicios ca niste zdrente


Ansamblarea

Punem blatul in tava de tarta, il intepam cu furculita, adaugam umplutura si toppingul.Dam la cuptor penru aprox 50 min.Primele 40 min la fac tare, ultimele 10 min la foc mic!

 

TIPS-URI

1

Lasam sa se raceasca in cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "tarta ruseasca cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Geanina87 1

31.05.2013, 00:04

La multi ani!

Bunica 1

31.05.2013, 14:09

La multi ani!

miki_a 1

31.05.2015, 13:57

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu ciocolata si cafea