Tarta "valentine's day"

de ralu_ca in Dulciuri, 14 Feb 2016 | 430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crusta:
  • 100 g unt
  • 2 galbenusuri ou
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 cana faina
  • umplutura ciocolata:
  • 1 ciocolata neagra 100g
  • 150 g smantana grasa
  • 2 fiole esenta rom
  • topping:
  • frisca batuta
  • decoratiuni ciocolata
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "valentine's day":

Intr-un bol, untul l-am amestecat cu zaharul, apoi galbenusul si faina pana am obtinut un aluat faramicios. Acesta l-am intins cu sucitorul si l-am asezat in forma de tarta (unsa cu putin ulei), pe care l-am intepat cu furculita. L-am introdus la cuptor si am lasat aprox 20 minute pana ce s-a rumenit.


Intr-o craticioara am pus smantana si am topit ciocolata rupta bucati, iar cand s-a uniformizat am turnat esenta de rom.


Aceasta compozitie am intins-o peste aluat si am lasat peste noapte.


A doua zi am ornat-o dupa plac.


Sa fiti iubiti !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta "valentine's day"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Rocsi 1

14.02.2016, 20:56

Ce colorata!

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 09:54

anca_rm 1

15.02.2016, 10:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cozonac unguresc