Tarte aperitiv cu branza

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2014 | 1980 vizualizari

 

Bune ca si aperitiv si de luat la scoala

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • -150 gr branza de vaci
  • -100-150 gr branza telemea
  • -100 gr unt
  • -200 gr faina
  • -o legatura patrunjel tocat, marar sau orice alte frunze doriti
  • Pt umplutura:
  • -200 gr branza de vaci
  • -100 gr cascaval
  • -sare
  • -1 ou
  • -mirodenii dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte aperitiv cu branza:

Aluatul :


Intr-un castron maruntim bine branza de vaca si branza telemea , adaugam untul la temperatura camerei ,faina si ierburile ( eu am folosit amestec de ierburi frantuzesti) si omogenizam bine . Daca telemeau nu este foarte sarata atunci mai adaugati putina sare .


Formam din aluat o bila , il invelim intr-o folie si il punem in frigider pentru o jumate de ora.


Umplutura:


Amestecam branza, cascavalul razuit , oul si mirodeniile . Adaugati sare daca credeti ca mai trebuie si amestecam bine .


Pregatim formele in care dorim sa le facem (mie mi-au iesit 12 bucati; 6 le-am facut in forma de tarta ,iar restul in tava de briose) .


Pe blatul de lucru presaram faina si intindem aluatul cu sucitorul , nu foarte gros dar nici subtire . Cu o forma rotunda taiem aluatul si asezam in fiecare forma cate o bucata de aluat . Aranjam aluatul in forme.


Pe fiecare bucata de aluat punem cate o lingura de umplutura . Deasupra punem fasii de aluat si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute, pana se rumenesc .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

22.09.2014, 19:42

buna

Rocsi 1

22.09.2014, 21:36

merisor 1

23.09.2014, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prosciutto si cascaval