Omleta cu mazare la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2013 | 1886 vizualizari

 

O reteta pentru un mic dejun de duminica sau o idee de aperitiv cum a fost in cazul meu.
Nu este mult de munca iar rezultatul este unul delicios.
Puteti pune in compozitie orice legume doriti.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 fir carnat
  • 5 ciuperci
  • ceapa verde
  • 1 conserva mazare
  • 1 lingura ulei
  • sare,piper,patrunjel uscat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mazare la cuptor:

Taiem ceapa verde marunt,ciupercile si carnatul feliute si le calim intr-o lingura de ulei. Lasam compozitia de mai sus sa se racoreasca usor. Condimentam cu sare,piper si patrunjel uscat dupa gust. Separam ouale,galbenusurile le amestecam cu compozitia de mai sus impreuna cu mazarea strecurata. Albusurile le batem spuma,le adaugam peste amestecul de legume si amestecam cu dosul unei linguri,de jos in sus. Turnam totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 25-30 de minute pana incepe sa se rumeneasca usor. O lasam la racit dupa care o taiem si o servim.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mazare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

14.02.2013, 18:04

buna rau

Angelina_Elena 1

14.02.2013, 18:19

Sim0na 1

14.02.2013, 19:28

Tare mult imi plac omletele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Barcute umplute cu brinza