Tarte aux Pommes (Barcute cu mere)

de -Miti- in Prajituri, 4 Dec 2012 | 1805 vizualizari

 

Ce a inceput sa-mi placa mie aluatul de foietaj.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de aluat de foietaj
  • 2 mere mari
  • 4 lingurite de zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte aux Pommes (Barcute cu mere):

Am impartit aluatul in patru bucati,le-am intins cu sucitorul si pe fiecare bucata am pus cate o jumatate de mar,taiat evantai .


Am indoit colturile si am presarat peste mere zahar brun. Le-am copt cam 15 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aux Pommes (Barcute cu mere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

ANNA_46 1

05.12.2012, 02:02

Delicioase

_Alina_ 1

05.12.2012, 07:46

Vin si eu la o barcuta delicioasa. Aduc

adry88 1

06.12.2012, 09:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu mere si scortisoara