Tarte cu branza de capra si masline

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 1822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr aluat foietaj
  • 1 ou, batut
  • 250 gr branza de capra, sfaramitata
  • o mana de masline negre, taiate felii
  • o mana de patrunjel proaspat tocat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu branza de capra si masline:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Ruleaza aluatul pe suprafata de lucru si taie din el 20 cercuri a cate 5 cm diametru.Folosind o forma de cerc pentru taiat, mai mica (de 3-4 cm diametru), marcheaza (apasand usor) cele 20 de cercuri, facand astfel o margine.Impunge cu o furculita centrul cercurilor.

Periaza cercurile de aluat cu ou batut, presara in centrul fiecareia branza de capra si masline feliate si da-le la cuptor 20-25 minute, pana cand s-au umflat si s-au rumenit.Inainte de a le servi presara-le cu patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu branza de capra si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

madi_marin 1

12.05.2010, 14:27

foarte bine arata.....minunate.....

adry88 1

03.06.2011, 21:15

tare bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sfecla rosie si branza