Tarte cu branza de capra si rosii cherry

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 4275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii cherry, injumatatite
  • 2 lingurite thym maruntit
  • 2 lingurite busuioc maruntit
  • 350 gr aluat foietaj
  • 100 gr branza de capra, sfaramitata
  • 50 ml ulei de masline aromat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu branza de capra si rosii cherry:

Incalzeste cuptorul la 150⁰C.Aseaza rosiile injumatatite, cu partea taiata in sus, intr-un singur strat, intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline aromat.Presara-le cu 1 lingurita thym, 1 lingurita busuioc, putina sare si piper si da-le la copt 1h 30 minute pana cand s-au inmuiat si au devenit zemoase.Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca.

Mareste temperatura cuptorului la 200⁰C.Ruleaza aluatul foietaj pe suprafata de lucru si taie din el 24 patratele de aprox. 5 cm.Da-le la copt 15 minute, avand grija sa nu le lasi pana se rumenesc prea mult caci vor mai intra la cuptor.Dupa cele 15 minute, scoate-le din cuptor si cat timp sunt calde preseaza-le usor pentru le aplatiza.

Pentru asamblarea tartelor, aseaza cate 2 jumatati de rosii pe fiecare patrat de aluat foietaj, presara-le cu putina branza de capra si ierburile ramase.Stropeste-le cu putin ulei de masline aromat si da-le la copt 6-10 minute pana cand s-au rumenit.
Dupa ce s-au copt, aranjeaza-le pe o farfurie, stropeste-le cu putin ulei de masline aromat si serveste-le.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu branza de capra si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne