Tarte cu salam si mozzarella

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de aluat foietaj
  • cateva felii de salam uscat (12 felii salam dreptunghiular)
  • 5 felii mozzarella
  • 150 g cascaval
  • o rosie mare
  • condimente (mix 5 ierburi aromatice + mix curry)
  • un ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu salam si mozzarella:


  • Am ras cascavalul, rosia am taiat-o in feliute si am batut oul spuma.

  • Am portionat aluatul si l-am asezat in forme de tarta (unse cu putin ulei).

  • Am pus jumatate din cascavalul ras in fiecare forma, apoi salamul, mozzarella, feliutele de rosie, apoi restul de cascaval.

  • Am presarat condimente si am uns cu ou batut, apoi le-am bagat in cuptor pt 10-15 min.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi rosii cherry si orice fel de salam, sunca etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu salam si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

-Licurici- 1

17.06.2015, 22:41

Bya Ralu 1

18.06.2015, 11:07

mirela0911 1

18.06.2015, 14:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
"Tortul" barbatilor