Tartine cu ciuperci si crema de branza

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2013 | 2180 vizualizari

 

O reteta intr-un picior pentru zilele cand esti in cautarea unui fel de mancare fara carne,dar delicioasa si hranitoare.!:)
Perfecta pentru un pranz rapid,gata in doar 30 minute!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 250 g crema de branza cu verdeturi
  • 4-5 catei de usturoi pisati
  • un sfert de ardei iute tocat(optional)
  • 2 baghete mici,taiate pe jumatate pe lungime
  • 2 linguri de ulei vegetal
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu ciuperci si crema de branza:

Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca,apoi se rastoarna ciupercile taiate in sferturi ,usturoiul,ardeiul iute si se calesc 5 minute.Se acopera tigaia cu capac si se lasa sa se inabuse in suc propriu inca 8-10 minute.

Adaugam crema de branza,amestecam bine sa se acopere ciupercile cu crema,asezonam si mai lasam pe foc mic 3 minute.

Se prajesc usor baghetele ,se pune pe fiecare bucata amestec fierbinte de ciuperci si se rasneste un pic de piper negru.

Sunt atat de bune,nu te poti opri din mancat !

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv