Evantai de cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2013 | 14306 vizualizari

 

Inspirata de cartofii crestati ai Patriciei care aratau senzational!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 200 gr kaiser/bacon
  • 100 gr cascaval delaco "Sofia"
  • o cana cu sos ori suc de rosii
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • cateva fire de marar
  • condimente dupa gust: rozmarin, sare, pudra de ardei iute, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai de cartofi:

Crestam cartofii in felii, pana aproape de baza acestora, avand grija sa nu ii taiem de tot. Printre crestaturi punem felii de bacon/kaiser, ii condimentam dupa gust, ii stropim cu putin ulei de masline si ii dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Ii scoatem si ii ungem cu sosul/sucul de rosii si ii lasam sa se coaca atat cat sa se rumeneasca frumos. Cand ii scoatem din cuptor presaram deasupra casacval ras si marar tocat marunt. Ii servim calzi, ca atare sau drept garnitura! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor