Tartine cu jambon

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2009 | 11706 vizualizari

 

Simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine
  • 8 felii de jambon1 legatura ceapa verde
  • porumbmasline verzi
  • cascaval
  • Sos:
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 cubulete branza telemea
  • sare
  • busuioc, oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu jambon:

Am asezat feliile de paine in tava si le-am dat putin la cuptor. Intre timp am preparat sosul, maruntind bine la robot rosiile decojite, usturoiul si ardeiul taiate bucati si restul ingredientelor. Am uns fiecare felie cu o lingura din sos si am asezat peste ea cate o felie de jambon taiata in jumatate. Peste jambon am asezat ceapa verde tocata, porumb, masline feliate, iar la final cascaval ras. Am dat la cuptor pana s-a topit cascavalul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ala_oancea 1

22.10.2009, 15:58

Multumesc Alina Si se pot adapta in functie de ce ai prin frigider

Pushaa 1

29.01.2014, 13:13

si bune si rapide!

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 14:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu cascaval