Tartine cu mazare verde

de mihaelar63 in Sandvisuri, 12 Dec 2014 | 898 vizualizari

 

Am descoperit pireul de mazare care este senzational de gustos si mai usor digerabil decat fasolea frecata . Are o culoare vibranta care imi aminteste de primavara si care ma binedispune . Este excelent servit pe tartine cu putin gogosar in otet ..

 

INGREDIENTE

  • 1 cana mazare verde congelata
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri ulei masline
  • 1/2 lingurita ierburi de Provence [ rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.]
  • 1/2 lingurita pasta de Wasabi [ sau de hrean ]
  • paine pentru tartine
  • gogosari in otet http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-in-otet-66070.html
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu mazare verde:


  1. Ceapa se curata si se toaca marunt .

  2. Prajiti usor ceapa in ulei de masline ,1-2 minute .

  3. Adugati mazarea, ierburile aromate , sare si 1/2 cana apa .

  4. Dati un clocot, puneti wasabi si blenduiti cu ajutorul mixerului vertical de mana .

  5. Serviti pireul de mazare pe felii de paine prajite sau nu dupa preferinta .

  6. Mazarea fiind mai dulce , merge bine cu gogosari in otet .


 

TIPS-URI

1

Wasabi poate fi inlocuit cu pasta de hrean .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

deyutzky 1

12.12.2014, 16:57

bune bune

Gherca Daniela 1

13.12.2014, 00:31

anca_rm 1

22.12.2016, 10:32

excelenta , asta i-ar place Oanei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu salam banatean si cascaval