Tartine cu pasta de peste

de Bucataras Medi in Peste, 21 Iun 2010 | 14532 vizualizari

 

Sursa de inspiratie a fost Oana. Am mai umblat insa la reteta pe ici pe colo, o sa va da-ti seama voi nu va mai dau eu acuma detalii...Oana, a iesit grozav de buna s-a mincat la rapid....ha,ha,ha.

 

INGREDIENTE

  • .2 cutii file de macrou in ulei
  • .2 fire de ceapa
  • .o mana de porumb din conserva
  • .zeama de lamaie
  • .1 legatura de marar
  • .sare, piper
  • .un pachet de mini-toast
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de peste:

Punem fileurile de macrou intr-un vas mai inalt.Stoarcem zeama de lamaie(dupa gust),adaugam ceapa si mararul taiate marunt si mixam cu blenderul vertical pana cand obtinem o crema.Condimentam cu sare si piper si adaugam boabele de porumb din conserva spalate sub jet de apa si apoi scurse.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Dam la rece circa 30 min. dupa care scoatem din frigider si spritam pe feliile de mini-toast pasta de peste.

Este delicioasa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

nadina73 1

24.06.2010, 17:16

si eu las furcile si vreua si eu macar o bucata mica

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:25

Multumesc,Sylvia!...........

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:25

Nadina, multumesc!...............te-ai servit, ti-a placut?................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu ierburi de Provence si sofran