Tartine cu pasta de peste

de Bucataras Medi in Peste, 21 Iun 2010 | 14382 vizualizari

 

Sursa de inspiratie a fost Oana. Am mai umblat insa la reteta pe ici pe colo, o sa va da-ti seama voi nu va mai dau eu acuma detalii...Oana, a iesit grozav de buna s-a mincat la rapid....ha,ha,ha.

 

INGREDIENTE

  • .2 cutii file de macrou in ulei
  • .2 fire de ceapa
  • .o mana de porumb din conserva
  • .zeama de lamaie
  • .1 legatura de marar
  • .sare, piper
  • .un pachet de mini-toast
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de peste:

Punem fileurile de macrou intr-un vas mai inalt.Stoarcem zeama de lamaie(dupa gust),adaugam ceapa si mararul taiate marunt si mixam cu blenderul vertical pana cand obtinem o crema.Condimentam cu sare si piper si adaugam boabele de porumb din conserva spalate sub jet de apa si apoi scurse.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Dam la rece circa 30 min. dupa care scoatem din frigider si spritam pe feliile de mini-toast pasta de peste.

Este delicioasa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (39)

nadina73 1

24.06.2010, 17:16

si eu las furcile si vreua si eu macar o bucata mica

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:25

Multumesc,Sylvia!...........

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:25

Nadina, multumesc!...............te-ai servit, ti-a placut?................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos de rosii si usturoi