Tartine cu somon afumat si spanac

de Oana in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2014 | 6646 vizualizari

 

Tartine pregatite de Cristi Roman in seara inaugurarii Casei Bucatarasilor, cu adevarat deosebite si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr somon afumat
  • 200 gr frunze mari de spanac proaspat
  • un borcanel mic de capere
  • 100 ml ulei de masline extravirgin
  • o lingura plina cu miere
  • o lingura plina cu mustar
  • sare
  • piper
  • o bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu somon afumat si spanac:

Se asaza feliile de somon pe masa de lucru, iar pe fiecare se asaza cate o frunza de spanac, spalata si uscata. Frunza de spanac trebuie sa fie de aceeasi dimensiune cu felia de somon. Se ruleaza apoi felia de somon impreuna cu felia de spanac pana se obtine un rulou strans, Se pun rulourile la rece.

Se prepara un sos din uleiul de masline, miere si mustar, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Sosul trebuie sa arate ca o smantana groasa.

Se taie bagheta si se ung feliile cu sosul de mustar. Se scot rulourile cu somon de la rece si se feliaza in bucati de 1 cm grosime. Pe fiecare felie de bagheta se asaza o bucata de somon cu spanac si se orneaza cu capere tocate fin.

TIPS-URI

1

Sosul de mustar si rulourile cu somon si spanac se pastreaza la rece, iar tartinele se pregatesc pe loc, chiar inainte de momentul servirii,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu spanac