Tecute de fasole cu piept de pui

de jolygina in Pui, 9 Oct 2012 | 3358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g tecute de fasole galbena
  • 3 cepe
  • un ardei gras
  • sare
  • piper
  • 300g piept de pui
  • o lingura de bulion
  • o lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tecute de fasole cu piept de pui:

Curatam ceapa si o taiem solzisori. Ardeiul gras il taiem fasii subtiri. Le calim putin intr-o lingura de ulei vreo 5 minute, dupa care adaugam si pieptul de pui taiat cubulete. Le mai lasam impreuna inca 10 minute dupa care punem si tecutele care au fost in prealabil rupte in doua sau in trei, apoi adaugam apa peste ele cat sa le acopere .

Le lasam sa fiarba pana scad si se formeaza din zeama lor ca un sos ,apoi adaugam bulionul ,sarea si piperul

Le mai lasam sa fiarba vreo 10 minute .

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tecute de fasole cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu fasole verde