Telemea de casa

de alinutzika in Conserve, 23 Aug 2011 | 10586 vizualizari

 

O reteta simpla si foarte buna pe care sunt sigura ca multi o cunoasteti....
E atat de buna placinta cu telemea si smantana, nu? Si telemeaua cu rosii, asa simpla...Si clatitele cu telemea.. Si pizza.......Si........etc. etc.
Ce mai, poate fi folosita la foarte multe mancaruri. V-o recomand cu drag, daca aveti cas proaspat....

 

INGREDIENTE

  • cas de vaca 
  • sare grunjoasa
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de casa:

Se taie casul bucati potrivite, se pun intr-un vas si se acopera cu apa. Se adauga sare multa, depinde de cat cas aveti. Bine ar fi sa gustati si daca apa nu e foarte sarata, sa mai adaugati. Saramura aceasta intareste casul si il mentine proaspat. Daca nu ati pus suficienta sare, casul o sa se inmoaie si se strica.


Acoperiti vasul cu un capac, sau o farfurie, asa incat casul sa stea bine in saramura. Puteti sa pastrati multa vreme in saramura telemeaua rezultata , la loc racoros, sau sa scoateti telemeaua, sa o puneti in pungi si pungile in congelator....:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

DIANA B 1

24.08.2011, 13:00

Buna telemicaaaaaaaaaaaaa , dar eu tot in lada pastrez casul

alinutzika 1

24.08.2011, 14:33

Onesta...

aziz 1

24.08.2011, 15:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte Bostanei
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa gulas la slow cooker Crock Pot

de katty 6

ieri la 19:48

Desert tort cu crema de mascarpone cu frisca si afine

de RODIMUR 7

ieri la 13:36

Vinete cu chorizo si parmezan la cuptor

pe 18.10 la 22:41

Desert prajitura cu nuca si merisoare

de katty 6

pe 18.10 la 21:36

Ardei umpluti cu orez, in sos de rosii la slow cooker Crock Pot

de katty 6

pe 18.10 la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta sarata, cu ciuperci si branzeturi