Telemea de casa

de alinutzika in Conserve, 23 Aug 2011 | 9226 vizualizari

 

O reteta simpla si foarte buna pe care sunt sigura ca multi o cunoasteti....
E atat de buna placinta cu telemea si smantana, nu? Si telemeaua cu rosii, asa simpla...Si clatitele cu telemea.. Si pizza.......Si........etc. etc.
Ce mai, poate fi folosita la foarte multe mancaruri. V-o recomand cu drag, daca aveti cas proaspat....

 

INGREDIENTE

  • cas de vaca 
  • sare grunjoasa
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de casa:

Se taie casul bucati potrivite, se pun intr-un vas si se acopera cu apa. Se adauga sare multa, depinde de cat cas aveti. Bine ar fi sa gustati si daca apa nu e foarte sarata, sa mai adaugati. Saramura aceasta intareste casul si il mentine proaspat. Daca nu ati pus suficienta sare, casul o sa se inmoaie si se strica.


Acoperiti vasul cu un capac, sau o farfurie, asa incat casul sa stea bine in saramura. Puteti sa pastrati multa vreme in saramura telemeaua rezultata , la loc racoros, sau sa scoateti telemeaua, sa o puneti in pungi si pungile in congelator....:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

DIANA B 1

24.08.2011, 13:00

Buna telemicaaaaaaaaaaaaa , dar eu tot in lada pastrez casul

alinutzika 1

24.08.2011, 14:33

Onesta...

aziz 1

24.08.2011, 15:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi, cu telemea si ciuperci