Terina cu branza

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 2512 vizualizari

 

Tot aud mereu de aceasta terina si cum nu am mancat niciodata,m-am incumetat s-o fac eu si ca sa nu stric reteta,am ales-o pe cea mai simpla(de la tv.);cred ca am tinut-o prea mult la frigider si a intrat culoarea de la sfecla in branza

 

INGREDIENTE

  • 1sfecla rosie
  • 100g branza de burduf
  • 1fir de menta verde sau 1lingura uscata
  • frunzele de la 2fire de ceapa verde
  • 1castravete
  • folie alimentara
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu branza:

Sfecla curatata de coaja se pune la fiert(trebuie sa fie moale);intre timp,se captuseste bolurile cu folie alimentara si branza amestecata cu menta si ceapa taiata foarte marunt;dupa ce a fiert sfecla,se taie felii subtiri,si se pune in fundul bolului si pe margini;pe mijloc se pune branza,se niveleaza suprafata,se pune o rondea de sfecla si se aduna folia;se dau la frigider cateva ore pana la servire;se descopera bolul,se rastoarna pe farfurie,apoi se ia folia;se serveste cu rondele de castraveti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

kamy 1

08.05.2011, 19:00

adry88 1

03.06.2011, 15:14

arata bn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza