Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tot aud mereu de aceasta terina si cum nu am mancat niciodata,m-am incumetat s-o fac eu si ca sa nu stric reteta,am ales-o pe cea mai simpla(de la tv.);cred ca am tinut-o prea mult la frigider si a intrat culoarea de la sfecla in branza
Sfecla curatata de coaja se pune la fiert(trebuie sa fie moale);intre timp,se captuseste bolurile cu folie alimentara si branza amestecata cu menta si ceapa taiata foarte marunt;dupa ce a fiert sfecla,se taie felii subtiri,si se pune in fundul bolului si pe margini;pe mijloc se pune branza,se niveleaza suprafata,se pune o rondea de sfecla si se aduna folia;se dau la frigider cateva ore pana la servire;se descopera bolul,se rastoarna pe farfurie,apoi se ia folia;se serveste cu rondele de castraveti
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult