Terina cu cascaval si carne de pui

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2016 | 3306 vizualizari

 

O idee pentru sarbatorile ce vin!

 

INGREDIENTE

  • 450 g cascaval simplu feliat
  • 150 g cascaval afumat feliat
  • 350 g sunca pui feliata
  • 200 g piept de pui afumat
  • cimbru uscat
  • Mai avem nevoie
  • unt pentru uns forma
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu cascaval si carne de pui:

Daca ingredientele nu sunt feliate, atunci trebuiesc feliate in felii cat mai subtiri.

Eu am avut cascavalul si sunca de pui feliate, asa ca am feliat subtire doar pieptul de pui afumat.

Ungem cu unt o forma de chec.

Tapetam fundul si peretii formei cu felii de cascaval simplu.

Presaram cimbru uscat.

Peste cascavalul asezat pe fundul formei, punem un strat de felii subtiri de piept de pui afumat. Urmeaza un strat de sunca de pui. Alternam pana terminam ingredientele, avand grija ca peste cascaval sa presaram cimbru uscat. Deasupra, ultimul strat deci, asezam feliile de cascaval afumat. Dam la cuptor pentru 10 min, la foc moderat. Scoatem forma din cuptor si lasam sa se raceasca terina in tava.


Cand aceasta s-a racit, o dam la frigider pentru cateva ore bune (3/4) pentru a se intari. Scoatem terina din forma. Feliem!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu cascaval si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

19.12.2016, 23:14

super

Rahela Velicu 1

30.12.2016, 00:03

Xandrinne 1

06.04.2017, 23:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei de pui cu mazare
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de vanilie și zmeură

de RODIMUR 5

ieri la 23:48

Gem de caise

ieri la 08:00

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

pe 19.07 la 22:23

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei gratinati a la Medioto