Terina cu somon

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2014 | 5081 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si sanatos vreti ???

 

INGREDIENTE

  • 100 gr somon afumat
  • 1 avocado
  • 1mar
  • 2 morcovi fierti
  • 10 gr gelatina
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica rosie
  • zeama de la jumate lamaie
  • o lingura ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu somon:

 Morcovii ii fierbem in apa cu sare , sau daca aveti fierti din supa sunt foarte buni si aceia,si ii lasam la racit

 Curatam restul legumelor si le taiem cubulete mici

 Avocado il desfacem si il stropim cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze

 Somonul il taiem si pe el fasii sau patratele

 Cand morcovii s-au racit ii taiem ca si pentru salata de boeuf

 Toate ingredientele le punem intr-un bol si le amestecam cu sare si piper , si o lingura ulei masline

 Gelatina o inmuiem conform instructiunilor de pe plic , si o incalzim pana se dizolva

 Turnam gelatine peste legumele taiate si asezam compozitia in forme

 Dam la frigider si lasam sa se inchege gelatina .

 Scoatem din forme si servim cu felii de lamaie

 

TIPS-URI

1

se poate pune intr-o singura forma de chec pe care o tapetati cu folie alimentara

2

eu am folosit forme mai mici de silicon

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

anca_rm 1

08.01.2014, 13:14

Dana

laura_n 1

09.01.2014, 09:25

grozave, biig like!

anca_rm 1

09.01.2014, 13:51

Laura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei