Terina cu somon

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2014 | 2031 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si sanatos vreti ???

 

INGREDIENTE

  • 100 gr somon afumat
  • 1 avocado
  • 1mar
  • 2 morcovi fierti
  • 10 gr gelatina
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica rosie
  • zeama de la jumate lamaie
  • o lingura ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu somon:

 Morcovii ii fierbem in apa cu sare , sau daca aveti fierti din supa sunt foarte buni si aceia,si ii lasam la racit

 Curatam restul legumelor si le taiem cubulete mici

 Avocado il desfacem si il stropim cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze

 Somonul il taiem si pe el fasii sau patratele

 Cand morcovii s-au racit ii taiem ca si pentru salata de boeuf

 Toate ingredientele le punem intr-un bol si le amestecam cu sare si piper , si o lingura ulei masline

 Gelatina o inmuiem conform instructiunilor de pe plic , si o incalzim pana se dizolva

 Turnam gelatine peste legumele taiate si asezam compozitia in forme

 Dam la frigider si lasam sa se inchege gelatina .

 Scoatem din forme si servim cu felii de lamaie

 

 

TIPS-URI

1

se poate pune intr-o singura forma de chec pe care o tapetati cu folie alimentara

2

eu am folosit forme mai mici de silicon

RETETA IN IMAGINI

Terina cu somon-0
Terina cu somon-1
Terina cu somon-2
Terina cu somon-3

COMENTARII (27)

anca_rm

anca_rm 1

08.01.2014, 13:14

Dana

laura_n

laura_n 1

09.01.2014, 09:25

grozave, biig like!

anca_rm

anca_rm 1

09.01.2014, 13:51

Laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!