Terina cu somon

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2014 | 2151 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si sanatos vreti ???

 

INGREDIENTE

  • 100 gr somon afumat
  • 1 avocado
  • 1mar
  • 2 morcovi fierti
  • 10 gr gelatina
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica rosie
  • zeama de la jumate lamaie
  • o lingura ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu somon:

Morcovii ii fierbem in apa cu sare , sau daca aveti fierti din supa sunt foarte buni si aceia,si ii lasam la racit


Curatam restul legumelor si le taiem cubulete mici


Avocado il desfacem si il stropim cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze


Somonul il taiem si pe el fasii sau patratele


Cand morcovii s-au racit ii taiem ca si pentru salata de boeuf


Toate ingredientele le punem intr-un bol si le amestecam cu sare si piper , si o lingura ulei masline


Gelatina o inmuiem conform instructiunilor de pe plic , si o incalzim pana se dizolva


Turnam gelatine peste legumele taiate si asezam compozitia in forme


Dam la frigider si lasam sa se inchege gelatina .


Scoatem din forme si servim cu felii de lamaie


 

TIPS-URI

1

se poate pune intr-o singura forma de chec pe care o tapetati cu folie alimentara

2

eu am folosit forme mai mici de silicon

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

anca_rm 1

08.01.2014, 13:14

Dana

laura_n 1

09.01.2014, 09:25

grozave, biig like!

anca_rm 1

09.01.2014, 13:51

Laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Huevos Rellenos de sardinas