Testoasa ciocolatoasa

de Corinuta in Dulciuri, 10 Oct 2010 | 1989 vizualizari

 

Un desert rapid, simplu si atragator ptr cei mici si nu numai:)

 

INGREDIENTE

  • 1 plic cu budinca de ciocolata (sau de vanilie sau de care doriti:)
  • 450 ml lapte
  • 2-3 linguri de zahar
  • 3 piscoturi
  • 10 biscuiti
  • 100-150 g ciocolata amaruie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Testoasa ciocolatoasa:

Se face o budinca din praful de budinca, lapte si zahar conform cu instructiunile de pe ambalaj. Intr-un castron pe care l-am udat putin turnam budinca, apoi o dam la rece.


Dupa ce s-a racit, rasturnam budinca pe un platou. Taiem capetele de la piscoturi sa formam picioarele si codita broscutei, iar ptr cap lasam un capat mai mare putin.


Topim ciocolata si o turnam peste biscuitii aranjati pe un gratar sau farfurie. Cand s-a intarit ciocolata ii asezam pe budinca si formam carapacea.

 

TIPS-URI

1

Daca aveti creioane ptr decor puteti desena pe carapace ce forme doriti:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Testoasa ciocolatoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Corinuta 1

14.10.2010, 16:09

a plecat la plimbare cu al micu'

ionela2682 1

19.10.2010, 17:22

Cris2711 1

04.03.2011, 18:35

super haslie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "magica"