Parfe cu dulceata de capsuni

de MotanLaOale in Dulciuri, 19 Apr 2011 | 2693 vizualizari

 

Multumesc gaby_d pentru inspiratie. Am facut o cantitate mica sa vad cum iese dar am regretat. A iesit foarte buna adica buna buna.

 

INGREDIENTE

  • 250ml frisca lichida
  • 50g ciocolata alba
  • 2 linguri dulceata de capsuni
  • 1/2 lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe cu dulceata de capsuni:

Am topit ciocolata cu putina frisca lichida in cuptorul cu microunde si am lasat-o la racit.


Am batut frisca tare cu zaharul vanilat, am pus ciocolata racita si am amestecat bine.


Am pus dulceata si lamaia stoarsa si am amestecat tot.


Am pus-o intr-o caserola si am introdus-o in congelator pentru a doua zi.


Se scoate din caserola, se taie si se poate servi ornata dupa preferinta.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

lilik 1

19.04.2011, 23:55

deliciooooos

elena1988 1

21.04.2011, 09:39

MotanLaOale 1

26.04.2011, 08:10

Multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta