Tian de legume

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2011 | 1711 vizualizari

 

ceva rapid si bun,dupa reteta de pe blogul explora cuisine,cu modificari pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 vinete mici
  • 3 rosii
  • 1 ardei
  • 3 cartofi albi
  • 2 cartofi dulci
  • sare,piper
  • verdeturi de provance
  • cascaval razalit
  • parmezan
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tian de legume:

Curatam ceapa,o tocam marunt si o calim putin intr-o tigaie cu ulei.Ceapa calita o punem intr-o tava de yena unsa cu ulei.Legumele se spala cu tot cu coaja,se sterg cu un prosop dupa care se taie felii rotunde si uniforme de max 1 cm.Asezam feliile de legume in straturi peste ceapa.Condimentam dupa gust cu sare si piper,verdeturi de provence si stropim cu ulei de masline peste.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 50 de min.Dupa aceea se ia folia jos se presara cascaval si parmezan si se mai da inca 10 min la cuptor.Dupa ce s-a rumenit se scoate si se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tian de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adry88 1

28.06.2011, 16:48

Lau 1

01.07.2011, 17:13

bun

ExploraCuisine 1

12.07.2011, 07:29

Super bune! ma bucur ca ti-a placut draga mea, pe mine m-a pus al meu sa fac de 3 ori intr-o saptamana )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Garnitura pilaf