Tian de legume

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2011 | 4133 vizualizari

 

ceva rapid si bun,dupa reteta de pe blogul explora cuisine,cu modificari pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 vinete mici
  • 3 rosii
  • 1 ardei
  • 3 cartofi albi
  • 2 cartofi dulci
  • sare,piper
  • verdeturi de provance
  • cascaval razalit
  • parmezan
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tian de legume:

Curatam ceapa,o tocam marunt si o calim putin intr-o tigaie cu ulei.Ceapa calita o punem intr-o tava de yena unsa cu ulei.Legumele se spala cu tot cu coaja,se sterg cu un prosop dupa care se taie felii rotunde si uniforme de max 1 cm.Asezam feliile de legume in straturi peste ceapa.Condimentam dupa gust cu sare si piper,verdeturi de provence si stropim cu ulei de masline peste.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 50 de min.Dupa aceea se ia folia jos se presara cascaval si parmezan si se mai da inca 10 min la cuptor.Dupa ce s-a rumenit se scoate si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tian de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

28.06.2011, 16:48

Lau 1

01.07.2011, 17:13

bun

ExploraCuisine 1

12.07.2011, 07:29

Super bune! ma bucur ca ti-a placut draga mea, pe mine m-a pus al meu sa fac de 3 ori intr-o saptamana )

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac