Tarta aperitiv

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 1194 vizualizari

 

In primul rand, LA MULTI ANI,BUCATARASI! Azi va servesc cu un chec aperitiv intr-o forma de tarta. Precizez ca forma o am din Camara bucatarasilor si sunt f.incantata de ea. :)
Bunatati pt. colindatori....Ce? Nu m-ati colindat? Pentru ca-mi sunteti dragi, o sa inchid ochii, dar la anul nu mai scapati :)) 
PS; Am uitat sa fac poza la sectiune, dar puteti vedea in ultima poza, stanga sus.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pahar de lapte
  • 1 cana de faina
  • o mana de ciuperci taiate marunt
  • cateva masline fara samburi
  • 1 ardei gras rosu
  • cateva felii piept porc afumat
  • 5 felii salam
  • 50 g branza feta
  • 1 ceapa rosie taiata marunt
  • praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt pt uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv:

Batem ouale si laptele, adaugam faina si praful de copt in ploaie si amestecam cu un tel. Urmeaza branza, carnea si maslinele taiate marunt, ciupercile, ceapa si ardeiul maruntit. Condimentam si amestecam pentru a se omogeniza totul. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Ungem tava cu putin unt si dam compozitia la cuptor pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

03.01.2017, 00:54

La multi ani ,Geanina !!!!Imi place mult tarta ta . merge la favo '!!!

diaconta 1

03.01.2017, 16:15

Vin si eu la colindat foarte mult imi place

miki_a 1

03.01.2017, 19:53

La mulți ani! Ai pregătit o tartă gustoasă și frumoasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de branza si jeleu de castravete