Tarta aperitiv

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 4404 vizualizari

 

In primul rand, LA MULTI ANI,BUCATARASI! Azi va servesc cu un chec aperitiv intr-o forma de tarta. Precizez ca forma o am din Camara bucatarasilor si sunt f.incantata de ea. :)
Bunatati pt. colindatori....Ce? Nu m-ati colindat? Pentru ca-mi sunteti dragi, o sa inchid ochii, dar la anul nu mai scapati :)) 
PS; Am uitat sa fac poza la sectiune, dar puteti vedea in ultima poza, stanga sus.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pahar de lapte
  • 1 cana de faina
  • o mana de ciuperci taiate marunt
  • cateva masline fara samburi
  • 1 ardei gras rosu
  • cateva felii piept porc afumat
  • 5 felii salam
  • 50 g branza feta
  • 1 ceapa rosie taiata marunt
  • praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt pt uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv:

Batem ouale si laptele, adaugam faina si praful de copt in ploaie si amestecam cu un tel. Urmeaza branza, carnea si maslinele taiate marunt, ciupercile, ceapa si ardeiul maruntit. Condimentam si amestecam pentru a se omogeniza totul. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Ungem tava cu putin unt si dam compozitia la cuptor pana se rumeneste frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

03.01.2017, 00:54

La multi ani ,Geanina !!!!Imi place mult tarta ta . merge la favo '!!!

diaconta 1

03.01.2017, 16:15

Vin si eu la colindat foarte mult imi place

miki_a 1

03.01.2017, 19:53

La mulți ani! Ai pregătit o tartă gustoasă și frumoasă!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu kaiser si legume