Tarta aperitiv

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 4315 vizualizari

 

In primul rand, LA MULTI ANI,BUCATARASI! Azi va servesc cu un chec aperitiv intr-o forma de tarta. Precizez ca forma o am din Camara bucatarasilor si sunt f.incantata de ea. :)
Bunatati pt. colindatori....Ce? Nu m-ati colindat? Pentru ca-mi sunteti dragi, o sa inchid ochii, dar la anul nu mai scapati :)) 
PS; Am uitat sa fac poza la sectiune, dar puteti vedea in ultima poza, stanga sus.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pahar de lapte
  • 1 cana de faina
  • o mana de ciuperci taiate marunt
  • cateva masline fara samburi
  • 1 ardei gras rosu
  • cateva felii piept porc afumat
  • 5 felii salam
  • 50 g branza feta
  • 1 ceapa rosie taiata marunt
  • praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt pt uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv:

Batem ouale si laptele, adaugam faina si praful de copt in ploaie si amestecam cu un tel. Urmeaza branza, carnea si maslinele taiate marunt, ciupercile, ceapa si ardeiul maruntit. Condimentam si amestecam pentru a se omogeniza totul. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Ungem tava cu putin unt si dam compozitia la cuptor pana se rumeneste frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

03.01.2017, 00:54

La multi ani ,Geanina !!!!Imi place mult tarta ta . merge la favo '!!!

diaconta 1

03.01.2017, 16:15

Vin si eu la colindat foarte mult imi place

miki_a 1

03.01.2017, 19:53

La mulți ani! Ai pregătit o tartă gustoasă și frumoasă!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose sarate