Tarta aperitiv

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 1928 vizualizari

 

In primul rand, LA MULTI ANI,BUCATARASI! Azi va servesc cu un chec aperitiv intr-o forma de tarta. Precizez ca forma o am din Camara bucatarasilor si sunt f.incantata de ea. :)
Bunatati pt. colindatori....Ce? Nu m-ati colindat? Pentru ca-mi sunteti dragi, o sa inchid ochii, dar la anul nu mai scapati :)) 
PS; Am uitat sa fac poza la sectiune, dar puteti vedea in ultima poza, stanga sus.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pahar de lapte
  • 1 cana de faina
  • o mana de ciuperci taiate marunt
  • cateva masline fara samburi
  • 1 ardei gras rosu
  • cateva felii piept porc afumat
  • 5 felii salam
  • 50 g branza feta
  • 1 ceapa rosie taiata marunt
  • praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt pt uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv:

Batem ouale si laptele, adaugam faina si praful de copt in ploaie si amestecam cu un tel. Urmeaza branza, carnea si maslinele taiate marunt, ciupercile, ceapa si ardeiul maruntit. Condimentam si amestecam pentru a se omogeniza totul. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Ungem tava cu putin unt si dam compozitia la cuptor pana se rumeneste frumos. 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

03.01.2017, 00:54

La multi ani ,Geanina !!!!Imi place mult tarta ta . merge la favo '!!!

diaconta 1

03.01.2017, 16:15

Vin si eu la colindat foarte mult imi place

miki_a 1

03.01.2017, 19:53

La mulți ani! Ai pregătit o tartă gustoasă și frumoasă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu vinete la cuptor