Tian de legume sau Rattatouille

de claudiaO in Mancaruri de legume, 12 Dec 2013 | 4079 vizualizari

 

O mancare usoara, rapida, care poate fi servita ca fel de baza sau la fel de bine ca garnitura lanag o fritpura delicioasa...
Precizez faptul sa am preparat-o vara, cand erau rosiile gustoase :)

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • ceapa
  • ciuperci
  • ardei gras
  • dovlecel
  • sare, piper, cimbru
  • branza telemea
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tian de legume sau Rattatouille:

Curatam legumele si le taiem felii grosute - de cca 1 cm grosime.

Ungem usor un vas de yenna cu ulei si asezam feliile de legume in picioare altenativ:rosie,ceapa, ciuperca,dovlecel, ardei ...pana umplem tava. Picuram putin ulei si presaram pe deasura sare, piper,cimbru si banza rasa si dam la cuptor pt cca 30-40 de minute , pana se patrund legumele - acoperim cu o folie de aluminiu, iar cu vreo 10 minute inaninte de final indepartam folia ca sa se rumeneasca frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tian de legume sau Rattatouille" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

12.12.2013, 20:03

diaconta 1

12.12.2013, 20:53

Foarte bun si ca atare

claudiaO 1

13.12.2013, 08:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul la vasul Zepter