Spanac-crema cu ochiuri

de alinutzika in Mancaruri de legume, 15 Iun 2012 | 3398 vizualizari

 

O mancare pe care eu personal o ador!

 

INGREDIENTE

  • aprox. 500 g spanac
  • 2 linguri faina
  • 1 cubulet mic unt
  • 1 cana mare de lapte
  • sare
  • 2-3 catei usturoi
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac-crema cu ochiuri:

Spanacul daca e verde se spala si se toaca foarte marunt (preferabil cu blenderul). Daca e congelat, nu e cazul. Untul se pune la topit intr-o craticioara. Intre timp, amestecam bine faina cu laptele, apoi turnam peste unt. Amestecam cu telul de mamaliga, sa nu se faca cocoloase. Daca mai e cazul, mai adaugati lapte, pana rezulta un sos de consistenta unui aluat pentru clatite. Adaugati sarea, apoi spanacul. Lasati sa fiarba impreuna 5-7 minute. Inainte de a lua de pe foc, adaugati usturoiul tocat. Intre timp, prajiti ochiurile in foarte putin ulei. Serviti spanacul impreuna cu ochiurile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac-crema cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

16.06.2012, 21:39

Este si preferata mea!! Exact aceeasi reteta folosec si eu si tare mult imi place

cocolina 1

18.06.2012, 13:52

Exact pe placul meu imi place mult

alinutzika 1

18.06.2012, 22:35

ma bucur ca va place...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac crema cu ochi de ou