Spanac-crema cu ochiuri

de alinutzika in Mancaruri de legume, 15 Iun 2012 | 2834 vizualizari

 

O mancare pe care eu personal o ador!

 

INGREDIENTE

  • aprox. 500 g spanac
  • 2 linguri faina
  • 1 cubulet mic unt
  • 1 cana mare de lapte
  • sare
  • 2-3 catei usturoi
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac-crema cu ochiuri:

Spanacul daca e verde se spala si se toaca foarte marunt (preferabil cu blenderul). Daca e congelat, nu e cazul. Untul se pune la topit intr-o craticioara. Intre timp, amestecam bine faina cu laptele, apoi turnam peste unt. Amestecam cu telul de mamaliga, sa nu se faca cocoloase. Daca mai e cazul, mai adaugati lapte, pana rezulta un sos de consistenta unui aluat pentru clatite. Adaugati sarea, apoi spanacul. Lasati sa fiarba impreuna 5-7 minute. Inainte de a lua de pe foc, adaugati usturoiul tocat. Intre timp, prajiti ochiurile in foarte putin ulei. Serviti spanacul impreuna cu ochiurile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac-crema cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

16.06.2012, 21:39

Este si preferata mea!! Exact aceeasi reteta folosec si eu si tare mult imi place

cocolina 1

18.06.2012, 13:52

Exact pe placul meu imi place mult

alinutzika 1

18.06.2012, 22:35

ma bucur ca va place...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac crema cu ochi de ou